Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kirstens fødselsdag

Tirsdag den 22. juli 2014. Sol, 24 – 28 grader. 6 – 8 m/s nø.

Fødselsdagsbarnet vågnede til en smuk sommermorgen, som hun selvfølgelig havde gjort sig fortjent til. Morgenmadsbord med blomsterkrans i cockpit. Solskin og gaver var der også til barnet. En bautasten til den nye gårdhave, godt nok i skala 1:5 og med poesi samt en smuk olivenskål af Nordbykeramikeren, Sigrid Hovmann. Solen piskede ned fra en skyfri himmel, og der var dømt dasning og nydning akkompagneret af det pulserende havneliv. Jan havde i øvrigt været tidligt på færde og var cyklet de 5 km til Brugsen i Maarup for at købe en steg til fødselsdagsmiddagen.

De øvrige fødselsdagsgæster, Christel, Niels og Andreas, Niels gamle far, kom med færgen til Sælvig, hvor de også lod sig indkvartere. Efter en frokosttur til Nordby ankom de præcis kl 15 på molen. Vi havde flyttet Flicka III fra yderbroen til indermolen, så det skulle være lettere for Andras at entre båden. Lavvande hjalp også og Andreas kom fint ombord og sad i Cockpit og nød havnelivet for første gang i sit liv. Efter kølig Spumante var der kaffebord med flere gaver, bådbagte fødselsdagsboller og købekage.

En bilfuld tog på udflugt til Sydøen og Tranebjerg og fik ny appetit, mens de tilbageblevne drøftede livets vilkår, og sørgede for at oksestegen også nød godt af varmen, at de nye samsøkartofler blev skrubbet og prøvesmagte rødvinen. Alle 7 blev bænket i cockpit med lækker gasovnsstegt culotte, flødesovs, samsøkartofler, Malerindens spidskålssalat. Det blev et hyggeligt, snakkesageligt og stemningsfuldt måltid under meget enkle former. Det lykkedes også Andreas at komme fra borde igen, så Landkrabberne kunne komme til køjs i Sælvig. Vi andre nød det sidste af den smukke sommeraften og naturhavnens scenerier.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: