Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Forår 2021

Vi har desværre haft lidt pause fra hjemmesiden og har brugt FB: Flicka III Faurby363 en del i stedet i stedet. Foråret har ellers budt på en masse skønne kapsejladser og besætningen blev suppleret med Th Yde i stedet for Martin. I Sejllubben, KBL klubsejladser ligger vi nr 2. I AFI 2Star fik vi en 1. plads i vores løb og en pæn placering OA. I kapsejladsen De 2 Øer fik vi en 4. plads ud af 25 både. Palby Fyn Cup blev uforståeligt Corona-aflyst, så 3 af os tog en tur til Anholt på en skøn forsommertur.Sommertogtet går til Skærgården nord for Göteborg.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: