Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Svendborg

Torsdag den 26-7-17. Skyet, finregn og solstrejf, 5-9 m/s S-SØ. 0 sm.

Vejrudsigten passede fint til en Købstadsdag. Skipper var igen næsten fit for fight. Han skal i øvrigt undskylde for, at gårsdagens epistel ikke havde den sædvanlige sarkasme og empati, grundet den helbredsmæssige krise.

Sammen gjorde besætningen de 2 bådudstyrsbutikker lidt rigere. Hos den ene blev der købt marine toiletpapir og damesko og hos den anden et nyt yachtflag. På vejen forbi begge butikker gik vi promenadetur langs alle de mange gæstesejlerne og kommenterede uimodsagt deres sejlbåde og ”færger”. Men man skal huske på, at de mange gæstesejlere beriger Svendborg med deres besøg. Gågadesystemet er også fuldt af andre turister.

Kirstens research afslørede, at der ikke findes mange seværdigheder i Svendborg ud over havnen. Lige med undtagelse af Naturama og Museum for Lystsejlads. Naturama har Skipper tidligere været slæbt med på, så det fravalgte Gasten klogeligt. Så var det nok let mere spiseligt med den anden seværdighed, der i øvrigt lå et stenkast fra Flicka III.

Museum for Lystsejlads var bestemt et besøg værd og det tjener researcheren til stor ære, at hun sikrede sig Skippers interesse herfor. Der var f.eks. en gammel Coronet Daycruiser fra 1960, som var apteret som et dollargreen og en speciel folkebådsudstilling. Mange gamle påhængsmotorer og Den berømte 23 fods Lynæsjolle, Stormy, som sejlede jorden rundt 2 gange. Inde i museet er der også et arbejdende værksted, hvor bådebyggere istandsætter andre spændende både, som skal bevares for eftertiden, fordi de har været til lyst.

Kirsten har sat sig for at besøge alle landets Antikvariater (Brugte bøger) . I går besøgte hus det ene og i dag det andet. Det har hun stor fornøjelse af og gør sikkert gode investeringer både på den ene og den anden måde. Bogen på fotoet herover glæder hus sig til at fortælle mere om, næste gang i mødes.

Vi havde aftalt at mødes med Rune (Thomas bror, bosiddende i Svendborg) på restaurant Torvet kl 18:00. Han kom direkte fra et forretningsmøde i Edinburgh, men nåede frem i tide med frisk sommerskjorte. Det var tæske hyggeligt. Bagefter italiensk is på fynsk som take away og nydningshygge i Runes panoramahus i Rantzausminde. Udsigt til Svendborgsund, Iholm, Ærøfærgerne, Højestene og den blå time skyllet ned med en lækker Barolo.

Vi blev kørt sikkert tilbage til vores plads, lige neden for Svendborgs Strandbar – Kammerateriet – festligt og ikke generende, tværtimod.

mde

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: