Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Korshavn – Kirstens Fødselsdag

Lørdag den 22-7-17. Skyet med solstrejf og enkelte byger, 5-8 m/s SØ. 0 sm.

Kirsten har fødselsdag i dag. Dagen var tilrettelagt herefter lige fra morgenstunden af. Hun fik lov at sove længe og der var fødselsdagsmorgenbord kl 09:00 med rundstykker, som Skipper egenhændigt havde håndkøbt på den lokale campingplads. Traditionel borddækning med blomsterkrans og gaver.

Gæsterne var inviteret til kl 15:00, så i mellemtiden blev kalaset forberedt efter alle kunstens regler. Kirsten gjorde hovedrent om læ og i Cockpit. Skipper tog sig af resten af sejlbåden med polering af ruf og rustfrie dele. Solen tittede frem mellem skyerne og vi nød at gå at pusle med båden og gøre klart skib.

Op af dagen trak der flere grå skyer sammen over os og netop før de første gæster skulle komme faldt de første dråber, så jeg fik travlt med at sætte cockpitteltet op, så der også var lidt udendørs tørvejr. Charlotte og Gert var de første, der kom – de skulle tage kartofler og jordbær med fra en af de mange vejboder, men de havde svært ved at finde nogen, der havde jordbær, så selv om de var de første, var de lidt forsinkede, men udstyret med lækre jordbær og fine nye kartofler.

Julie, JC og Erik kom fra Sjællandssiden og havde oplevet lange ferie-køer og var også forsinket, men kun en halv time. Hold da op hvor Erik (9 mdr.) er blevet stor og moden. Han charmede sig straks ind i alles hjerter, og det var svært at konkurrere med for Fødselsdagsbarnet, der ellers er berettiget populær.

sdr

Christel og Niels havde siddet fast i campingvognskøer på motorvejen og var 3 kvarter forsinket, så ferietrafikken slår til igen. Da alle var kommet holdt det heldigvis op med at regne, men vi kunne alle 9 sidde nede om læ rundt om bordet – sådan set lidt imponerende. Fødselaren fik præsenteret sine gaver og fik spændende nye gaver, som alle havde en god historie med sig. Julie havde bagt lækre fødselsdagsboller, som hun bidrog med. De blev værdsat og efterfulgt af et shot med crumble, råsyltede hjemmeavlede ribs og Thiese-skyr med vanilje.

Vel rustede drog hele kylleret afsted på naturtur på Fynshoved. Imens vaskede Hovmesteren op, vaskede de nye kartofler, klargjorte de lækre fiskefrikadeller fra Klausens Fiskehandel, som Christel havde haft med inkl. hjemmelavet remoulade. Erik var også med på den lange gåtur på ryggen af sin far og nød åbenlyst det familiære selskab.

Da alle var vel hjemme blev jordbær klargjort og bordet dækket. Alt blev fortæret med største og velfortjent appetit lige som Erik spiste det samme som små hapsere. Kjøvenhavnerne skulle hjem inden Erik blev overtræt og vi andre hyggesnakkede videre mens solen gik ned bag det tætte skydække. Fødselsdagsbarnet takker for en fantastisk dag på et af sine yndlingssteder, Fynshoved. Denne epistel skrevet ombord på Flicka III i en vores yndlingshavne, Korshavn.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: