Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Virksund – Hals

Lørdag den 7. juli 2012. Skyet og diset, 18 – 22 grader. 3-8 m/s SV – V. 5 – 7,7 knob. 70,3 sm. 6,1 knob gsn.

Skipper vågnede tidligt til en mild, diset og stille morgen. Efter morgenmad gik Flicka III nordpå for motor og storsejl. Ved Trangmanden kom der vind fra SV, så Pentaen kunne hvile sig, mens den selvslående fok og storsejlet gav båden god fart på bidevind. Det så hele tiden truende ud, men ikke et dryp fik vi. Da vi, Flicka og jeg nærmede os Løgstør Rende, var solen lige ved at bryde igennem. I renden var der megen skibstrafik, så man hele tiden skulle være oppe på mærkerne. Efter at have passeret Aggersundbroen forfulde sejl, fortsatte vi mod Nibe med elefantøre. Efter Nibe var det for motor til Hals. Jeg ankom før Kirsten, da hun missede færgen i Egense. Både Skipper, gast og skibshund hyggede sig med med madrester fra Take-away fra i går. Vi nød den fine sommeraften i cockpit. Skipperen redigerede de elektroniske medier.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: