Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Livø Rundt

03. juni 2012. Sol. 10-15 grader. 10-15 m/s VNV. 42 SM. 6:22. 7,2 knob gns. Max 11,2 K.

Klubkapsejladesn Livø Rundt blev afviklet i hård vind til kuling, men i højt søskin. 8 både var klar til start og alle 8 både gennemførte – flot! Fælles start kl 09:00. Vi fik ikke nogen drømmestart, da vi ikke fik trimmet alle sejl i starten. Vi besluttede os dog hurtigt at skifte til 1. reb, med stor succes, og nord for Trangmanden havde vi indhentet Kristian i Olivia. På krydet mod Knudshoved gik vi højt til vinden og ikke under 7 knob og da vi passerede den røde kost var vi et godt stykke foran. (Se Kirsten telefoto herover, taget fra sommerhuset syd for Lovns bredning!) Afstanden til Olivia og resten af feltet blev øget betragtelig. Efter Færker Odde blev vinden hidsig og bølgerne kom lige imod, de havde taget tilløb helt fra Mors, men vi trak rigtig fint igennem og Apexsejlene kom til deres ret, selv om søerne stod ind over stævn og hundehus. Da vi rundede kosten NV for Livø kunne vi næsten ikke øjne Olivia og kunne på rumskøds sejlads går nord om øen med 9-11 knob. Næsten nede ved Livø tap mødte vi Blue Note på vej nord på, øst om Livø. Med vinden mellem foran og agten for tværs var det en herlig afslappende sejlads sydpå efter den hårde bidevindssejlads nordpå. Se video Det sidste stræk tværs over Lovns Bredning blev taget med elefantøre og 8-8,5 knob. Det var skønt for en gangs skyld at være i mål først og langt foran næste båd, Olivia – 24 minutter viste det sig. Om det er nok til at vinde, det vil sindrig matematisk udregning vise senere. Vi nød cockpitsnak og klubhussnak og selv John mødte op og var ærgerlig over ikke at have været med. Til gengæld fik han hjælp til at bære en meget tung granitplade ind i sommerhuset, han har under opførelse lige ved havnen.

Efter redaktionens slutning har jeg desværre erfaret, at Olivia vandt med ca 55 sekunder på 42 sm!!!! Vores DH i hård vind (normtid) er i øvrigt 531 sek/sm = 6,77 knob og vi har gået 7,2 knob, så det er OK. Se resultatlisten her.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: