Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Nykøbing – Glyngøre – Virksund

Mandag den 28. Maj 2012. Sol og 20-25 grader. 6-9 m/s NV – V. 25 sm. 3,5 time. 7,1 knob.

2. Pinsedag viste sig fra samme venlige side som resten af Pinsen. I den gamle færgehavn i Nykøbing var det meget stemningsfuldt at spise morgenmad i cockpittet, men solen var så skarp og varm, at det var nødvendigt at sætte parasollen op i agterstævnen – holdt godt på plads af den jævne vind fra nordvest. Vinden øgede lidt, og da vi skulle ud af pælepladsen, måtte vi bruge list for at bakke og dreje båden den rigtige vej. Vi gik til Glyngøre, så Kirsten kunne afmønstre og tage Idéfix tilbage til Virksund, og skipper kunne sejle Flicka III til bage til hjemhavnen. Netop da Kirsten og Nessie gik i land, strøg Olivia forbi også på vej hjem. Kirsten tog fotos af Flicka III for fulde sejl, da jeg passerede molen efter at have sat sejl. Skipper kunne nu nyde at sejle kapsejlads mod Olivia, som havde 20 minutters forspring i den friske vind fra NV. Den blev indhentet ved Sundsøre. Det kunne Kristian ikke lide, så hen over Lovns bredning blev den sorte spiler sat, og mine elefantører kunne knap holde trit, men i Virksund kom Olivia over målstregen med mit bovsprud lige i hækken. Det mest fantastiske Pinsetogt sluttede med frokost i cockpit, hvor vi nød solen og den dejlige tryghed i Virksund havn.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: