Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Fur – Virksund

Søndag den 06. maj 2012. Skyer med solstreif. 10-12 gr. 2-6 m/s fra V-NV. 21 sm. 2 – 7 knob.

Vinden lagde sig i løbet om aftenen, men det blev ret koldt. Natten forløb fredeligt, men da vi gjorde klar til at sejle hjem, var vi vidne til at en frømand i fuld mundering, gjorde klar til at dykke ned ved en af de andre gæstebåde. En gæst var faldet i vandet, da han om aftenen forsøgte at gå om bord med fuld oppakning af griludstyr og en lille fjer på. Han havde tabt grilludstyr, et par bøffer samt ikke mindst sine briller. Frømanden var iøvrigt værftejeren, der åbenbart også kan dykke. Han fandt hurtigt både briller og griludstyr og gæsterne blev selvsagt meget glade. I øvrigt hed nabobåden mod syd, Julie – som vores datter.

Hjemturen var en blandet fornøjelse idet vindretning og vindstyrke hele tiden skiftede, så vi prøvede både at sejle 2-3 knob og da vi gik fra Sundsøre til Knudshoved var vi helt oppe på 7,3 knob på en foran for tværs på kun 4-5 m/s. Kirsten konstaterede at Kirken på Fur var placeret som et flot sømærke, som man kan holde på, så apsis og tårn er over ét. Hjemme i Virksund fik vi fyldt dieseltanken op og gjort klart skib. I sommerhuset havde gæsterne forladt huset i bedste stand og efterladt en sød hilsen.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: