Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Hvalpsund – Fur

Bededag, fredag den 04. maj 2012. Skyet med solstreif, 10-15 gr. 6-10 m/s V. 6 – 7,5 knob. 11 sm.

Vejrudsigten havde varslet skyet, køligt og blæsende. Vi vågnede tværtimod til solskin, men de øvrige forudsigelser holdt stik. Vi nød morgenhygge, aviser og langsomt morgenbord i fulde drag. Sidst på formiddagen gik vi ud af havnen og satte fuld sejlføring og fik masser af fart men rigelig krængning, hvorefter 1. reb gav mere komfortabel sejlads næsten uden farttab, mens vi gik gennem Porten og op langs Salling på en foran for tværs. Efter Junget Øre lagde vi kinden til og gik bidevind mod Fur. Kryds fra kysten og ned mod havnen gik fint og gasten lavede efterhånden fine fokkevendinger. Vinden var stadig vestlig, så vi bakkede ind på en pæleplads, så vi havde cockpit i læ. Søfine, en tidligere Virksundbåd lå nord for os og hjalp med fortøjning. Nauticatten er nu hjemmehørende på Fur og nydes af den tidligere ejer af N.P.Truck. Efter en velfortjent frokost i Cockpit i solstrejf cykelede vi en tur til Kirken og til museet. Kirken var åben, og vi – selv Nessie – blev budt hjertelig velkommen af præsten, der var ved at forberede morgendagens konfirmation med 11 ! konfirmander. Det er længe siden vi har været på museet, som er spændende, meget amatøragtig, men chamerende med sin naive udstillingspædagogik. Efter Dagligbrugsen nød vi havnemiljøet, kaffe og Pågens kanelgifler, inden gasten tog en mormor. Skipper tog en fotorunde – noget jeg har mere og mere glæde af, uanset om det denne gang kun var med mobiltelefonen. Da det er fredag, står den på røde bøffer. Inden da skal der bages Pedersens Luksusrugbrød, så hele havnen dufter af hjemmebagt rugbrød.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: