Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bogense – Juelsminde

 

Onsdag den 4. April. Sol 1-7 gr. 10-14 m/s ø-nø.

Frisk til hård vind fik fortøjningerne til at knirke. Desuden fik hyggetrang m.m udsat afgang til efter frokost. Det smukke hav havde hvide tænder og store bølger fra nø. Inde i gammel havn var vinden på 6-10 m/s, men udenfor havnen sneg den sig hurtigt op 11 -14 m/s, men gast og skipper var klædt godt på, og vi gik de 9 sm til Juelsminde på bidevind kun med krydsfok.

I havnen var der læ, sol og lune. Vi lagde os lige ud for fiskebutikken, der bød på lækre specialiteter, f.eks. Havtaskekæber, røget sild, washabi rogn, mums. Vi sluttede dagen i læ i cockpit med solens glitrende klare forårsstråler.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: