Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Skærbæk – Middelfart – Bogense

 

Tirsdag den 3. april. Diset sol, 1-5 gr., 2-6 m/s Ø.

Skipper og frue var effektive til at pakke bil og komme af sted og var i Skærbæk kl 10:00. Det var en fantastisk morgen med næsten vindstille og diset sol. Storsejlet fik monteret sine sejlpinde og vi gled mod Middelfart Marina for at tanke frisk diesel. Turen gennem Føns Sund er en af Danmarks smukkeste. Herefter op gennem snoede Lillebælt for motor, hvor de større propelbalde var gavnlige i den kraftige modstrøm. Fri af Strib blev kursen sat mod Æbelø stik imod en jævn Påskeøsten på 4 grader. Solen gjorde sceneriet udholdeligt, og vi gled ind i Gammel Havn i Bogense, hvor vi lagde os inderst tæt på bymidten. Der blev købt ind af både det ene og det andet. Bolognaisen blev sat over mens vi gik en grundig tur i den hyggelige by med de mange meget små huse. Forbi den egespåntækkede kirke, der ligger helt ud til vandet og ad torve og stræder tilbage til en meget vellykket middag med frisk linguini og sugo. Mums.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: