Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Aarhus – Endelave

Fredag den 9. september.

Efter en hel uge med regntid stod solen op over Gudenådalen og gjorde skippers Arivatur fra Viborg til Aarhus kl 06:23 til noget særligt. Gudenåens slyngninger blev afsløret af disen over åen, der opstod, fordi åvandet var varmere end luften og morgenlyset fik ådisen til at se eventyragtig ud.

Efter en intens dag hos Aarhus Kommune og i Aarhusafdelingen tog jeg ud til Flicka III, som lå i Egå og ventede på os. Den blev klargjort og Kirsten kom, så vi kunne sejle 16:30. Vejret var perfekt. Vinden var vestlig 5-7 m/s og næsten ingen bølger. Vi sejlede fra alle de andre sejlbåde i Aarhusbugten undtagen Carbon 3, der var ud at øve sig.

Solen fandt stadig vej en gang imellem mellem skyerne og vi gik mellem 6 og 6,8 knob med den selvslående – ganske fint. Ved Hou lagde vinden sig, så sejlene blev suppleret med Volvo Pentaen og klokken godt 21 gik vi ind i den nye havn på Endelave i måneskin og i svag vind.

2 store Entrecote bøffer ventede på os i køleboksen og kl 21:30 blev de sat til livs sammen med små samsøkartofler.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: