Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Faurby imponerer svenskerne

På Öppna Varv på Orust i den forgange weekend, den 26., – 28. august, imponerede Faurby igen de besøgende gæster med håndbyggede danskfremstillede kvalitetsbåde. Både kvinder og mænd blev let forelskede i de smukke både og de rigtige sejlere kunne se at de det også er hurtige både. Halberg-Rassey havde færre besøgende på deres både, end på de 3 søskendebåde fra Skærbæk. Så det var en fornøjelse at stå på på bådene og hjælpe Faurby og deres nye svenske forhandler med at vise dem frem. Der blev indgået aftaler med flere interesserede om prøvesejladser og besøg på væftet. Det største problem er nok de brugte både, som sejlerne skal have solgt, før det kaster sig ud i det, og den svage svenske krone hjælper heller ikke til. Men jeg bliver overrasket, hvis ikke Anders sælger mindst 5 både til Sverige til næste sæson. Nu er bådene på vej til Egå, hvor der er flydende bådudstilling i den kommende weekend. Det bliver spændende at se om Faurby DK kan leve op til succesen på Orust. Klik her.

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: