Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

26. maj

Torsdag middag fik vi en kold spand vand i hovedet med en opringning fra Værftet: Rorlejet var 75 mm og rorstammen var 78 mm. Rorleverandøren havde leveret et forkert nåleleje. Et nyt er på vej ekspres. Til gengæld fik bådebyggerne mulighed for at færdiggøre de mange manglende detaljer indendørs mens tordenstorm og byger herskede udenfor.

Vi tog til Skærbæk alligevel og gennemgik det af båden, som var muligt. Det var trods alt en fornøjelse at se båden og de kvaliteter, der er indbygget. Vi er sikre på at Værftet nok skal få det til at lykkes fredag og vi glæder os til at se hende med riggen på.

Nyd billederne af de mange flotte detaljer – det gjorde vi trods vores frustration.

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: