Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Billeder .

Skønne billeder fra dejlige oplevelser med Flicka bådene.

Sommertogt 2011

I 2011 gik sommertogtet igen til den Svenske Skærgård, da der dels er skønt og dels skal Flicka III deltager i kapsejladsen Tjörn Runt den 20. august og endelig skal den præsenteres på Öppna Varv fra den 26. – 28 august. Vi havde 3 fantastiske uger, hvor vi også var heldige med vejret. Vi havde kun 2 dage med regn, nogle få dage med byger og langt de fleste med solskin og skærgårdsvejr. Se endnu flere fotos her.

Flicka III

Kavalkade af fotos af det skønne sejlskib

Skipper 2011

Kirsten og pigerne klager over, at der normalt er alt for få fotos af skipper, da det tit er ham, der tager billederne, men i sommeren 2011 blev det alligevel til en del?

Sommertogtet 2010

Den svenske skærgård ud for Göteborg var målet for årets sommertogt. Kirsten, Christel og Niels var med på første del af turen og nød det skønne sommervejr. Sidsel og Julie stødte til til Kirstens fødselsdag i Marstrand. Sidsel hjalp Thomas med at sejle båden hjem til Danmark efter at have brugt endnu et par dejlige dage i skærgården.

Familietræf 2009

Næsten hvert år i maj står det på familie træf i en af weekenderne. Det meste af familien besøger os i sommerhuset. Der hygges, snakkes og som regel bliver det også til en sejltur. I 2009 var Charlotte og Gert med os på vandet i Lovens Bredning ud for sommerhuset.

Kirstens fødelsdag 2008

I 2008 var sommertogtet henlagt til Limfjordens vestlige egne. Kirsten og Thomas besøgte utallige små hyggelige havne og vige. Resten af familien stødte til dem i Lemvig for at fejre Kirstens fødelsdag. Bare fordi det forgår på en båd betyder det ikke at man ikke kan invitere hele familien. Lidt trangt men hyggeligt!

Fotokonkurrencen, Limforden 2008

Disse fotos deltog i DS fotokonkurrencen 2008

Sommertogt til det Sydfynske Øhav 2007

Sommeren 2007 bød på det traditionelle sommertogt – denne gang gik turen til det sydfynske øhav. Hele den yngre generation hjalp med at sejle båden ned til Svenborg hvor de stod af. Omkring Fåborg havde vejret glemt at det var sommer og vintertøjet blev fundet frem, men da vi nåede til Svenborg skinnede solen naturligvis og det var igen t-shirt vejr.

10 af disse fotos blev præmieret i DS fotokonkurrence 2007:

Sommertogt til Samsø 2006

Sommertogtet i 2006 gik rundt om Samsø, idet alle havne blev besøgt, idet vi startede på Tunø og sluttede i Koldby Kås

Flicka II hjemsejladsen i påsken 2005

Det år gik sommerturen til Roskilde Fjord, men vi har desværre mistet de digitale billeder fra den tur.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: