Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kaløvig – Langør

Mandag den 25-7-16. Sol, 4-6 m/s SSØ, 23 SM.

Vi havde fået taget vinterdyner med, så vi havde kogt i kahytten hele natten, så dynerne nåede vi lige at få skiftet til sommerudgaven inden afgang kl ca 09:10. På en herlig sommerdag med Aarhus hyldet i varmedis gled vi sydover i en svag til jævn vind lige i næsen, så det blev til en masse mærkelige krydsben, idet vinden både skiftede i styrke og retning. Men det var en meget hustruvenlig sejlads, hvor båden næsten ikke havde krængning.

Vi nåede først frem til Stavns Fjord ved 4 tiden, så Langør havn var allerede fyldt op med glade sommersejlere. Vi valgte derfor at ligge for anker i den smukke vig øst for Langørtangen. Sommervarmen blev nydt: Kaffe med levnede fødselsdagsboller; Skipper fik sig en dukkert i det 26 grader varme vand; Venus med Numsen blev pumpen op, så vi kunne komme land; og førstegasten fik sig en mormor. Vi roede ind til Langør og spadserede rundt i den charmerende landsby og nød de smukke og pitoreske huse, der blev skyllet ned med Rosé på caféen med udsigt til havnelivet. Tilbage på Flicka III blev der grillet krydderpølser og kogt samsøkartoftler. Solnedgangen over Langør blev nydt på fordækket med en sundowner.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: