Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Hou – Kaløvig

Onsdag den 1-8-17. Sol og byger, 5-9 m/s V. 20 sm.

Der var lovet byger over frokost, så det var med at komme hurtigt afsted fra Hou. Der var rigtig fin vind, men meget varieret styrke, så det ene øjeblik sejlede jeg 5 knob og det næste øjeblik over 7 knob.

Ud for Aarhus så det meget blygråt ud over Skåde Bakker. Jeg håbede at jeg var kommet foran uvejret. Det var jeg næste også, men jeg fik lige kanten at mærke og dækket nåede at blive vådt. Senere hørte jeg at Kirsten havde været bekymret, da hun så de blytunge skyer. Men da jeg nåede ud for Skæring Hage var der igen blå himmel.

11:45 sejlede jeg ind mellem pælene på min egen plads og Kirsten tog vinkende imod. Vi tømte det meste ud af båden og den blev lettet for mange kilo. Det havde været et fint sommertogt uden uheld og uden nærved-uheld og med en masse hustruvenlig sejlads på trods af det ustadige vejr. Når man er på vandet og langs kysten har man typisk mere solskin. Så må man jo sejle, når der er passende vindretning og passende vindstyrke.

De sidste dage af sommerferien gik med at ordne båden og lave forskellige ting på båden og i øvrigt hygge os med dårlige maver. Jeg fik dog lavet følgende på Flicka: Nyt motorbatteri, Syet ny lynlås i Zippack og udviddet denne, holder til snapseglas, nyt spejl i badeværelset, Tætnet holder til Lifesaver, syet vindue på sprayhood, limet ølholdere, tømt holdingtank, tanket diesel, Stopklodser i teak til løjgang for selvslående fok, tømt båden for øvrige unyttige ting såsom cykler, gummibåd, cykelkurv, tasker, bøger og sengetøj.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: