Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Horsens – Hou

Tirsdag den 31-7-17. Sol og let skyet, 3-6 m/s SØ. 20 sm.

Når man ligger inderst i Horsens Havn, så er der helt roligt vand og ingen vind, så bølgegang kunne ikke vække mig, men intense aktiviteter på foderstof forretningen lige overfor var ikke omfattet af nogen støjbegrænsninger.

Når man kiggede ud af båden så man det mest fortryllende og velfortjente solskin uden vind. Lige vejr til en slentretur i byen. Vejret var så fint at morgenmaden kunne indtages i cockpit under overværelse af alle kontorfolkene i de nærliggende ejendommen, der angiveligt var startet på arbejde.

Horsens har en bred kedelig gågade, men meget charmerende sidegader, der heldigvis også er inddraget i gågadezonen. Der var tidligt masser af liv med leverandører og logistikfolk, der leverede varer til butikker og caféer inden gågadesystemet lukker for trafik kl 10:00. Den var ikke meget over 10:00 inden kunder og turister indfandt sig og sidst på formiddagen var der fyldt med folk. En cafélaitte til Skipper og en Sharwarma to go til frokost, var hvad det blev til.

Ved ét tiden kastede jeg lost og satte sejl i havnen, selv om der ikke var meget vind og den var lidt imod. Til gengæld nød jeg at krydse ud gennem fjorden på næsten fladt vand i solskin. Flot natur på alle sider. En fjord, der er bred nok til at sejle på og øer og holme. I mine kryds kom jeg helt tæt på Vorsø og dens kalv, øer der begge er fredet og er skarvkoloni.

Efter andægtig og komfortabel sejlads nåede jeg Hou ved femtiden og fandt en vestvendt pæleplads, da DMI har lovet frisk vestlig vind i morgen. Det vil være meget passende til den sidste korte etape på ca. 21 sømil mod Kaløvig.

Grillen blev tændt, så den kunne være perfekt til majs, grillpølser og peberfrugter, når jeg kom tilbage efter havnepengebetaling og almindelig havneresearch. I morgen går det hjemad, da torsdag er lovet meget regnfuld, så det giver ingen mening med et svinkeærinde inden.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: