Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Lundeborg – Nyborg – Horsens

Mandag den 30-7-17. Sol, 7-12 m/s SV. 11+39 sm.

Vi stod op til det mest fortryllende solskinsvejr og mange sejlbåde gjorde klar til nye sejladser. I går aftes havde vi bestilt friskbagte rundstykker gennem havnefogedinden. De hævede standarden for morgenbordet en kende.

Vi sejlede mod nyborg bare for fokken, for ud over solskin var der masser vind med hæftige vindstød på op til 12 m/s, men det gik nu også fint 5-6 knob. Lidt i tolv lagde vi til bolværket i Nyborg og Førstegasten afmønstrede for at lade DSB sørge for hjemtransporten.

Herfra havde Skipper fri leg i den dejlige blæst. Op med alle kludene og hu ha hvor det gik. Kl 15 var båden nord for Romsø og kursen mod toppen af Fynshoved. Ved Romsø blev Flicka overhalet for første gang på turen – en Etap 41 gik forbi med 0,2 knob mere fart, men den havde også fuld genoa i den gode halvvind. Ved toppen af Fynshoved blev den indhentet. Jeg havde gået tættere på kysten og undgået den værste modstrøm.

Herefter var det bidevind mod Snaptun, så det var en fornøjelse. Vinden varierede fra 7 – 13 m/s så der måtte trimmes sejl i et væk. Da jeg nåede Snaptun, synes jeg at Horsens Fjord så meget indbydende ud og vindretningen passede, så kun en ekstra time, så var jeg i Horsens.

I bunden af Horsens gamle industrihavn er nu lavet en række nye fine gæstepladser. Der lagde jeg til tæt på bycentrum og mulighed for lidt oplevelser i morgen.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: