Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Tæt ved og næsten…..

Onsdag den 26. august 2015. Skyet, 20 grader, 8 – 12 m/s SSØ.

Onsdagens aftenkapsejlads foregik i perfekt Flicka III vejr. Der var udlagt en rigtig god bane på over 7 sømil med masser af kryds og spilersejlads. Vi måtte desværre undvære storsejlsgasten, John, men sejlede alligevel en rigtig god sejlads uden mange fejl. Vi bragte os i føring fra første fløjt på en styrbords krydsstart. På første spilerben opdagede Kasper, at næbet på spilerstagen var blevet bøjet igen, hvorfor stagen let faldt af, men vi fik det nødklaret og rundede 2. mærke klart foran de andre både. På sidste spilerben skulle vi egentlig bomme, men skipper turde ikke bomme med en defekt spilerbom i 12 m/s, så sidste halvdel af benet var uden spiler. Vi kom alligevel over mållinjen langt foran Scankappen. Vi måtte vente lang tid i spænding på udregning af resultatet.

Kun 41 sekunder I sejltid skilte os fra førstepladsen – så tæt på har vi ikke været før I Kaløvig, så vi ærgrede os gevaldigt og gav spilerbommens næb skylden.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: