Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

De 3 Broer

Lørdag den 22. august 2015. Sol, 24 grader, 3-7 m/s SØ

47 deltagende sejlbåde i Kaløvigs store kapsejlads, De 3 Broer, var rekord. Flicka III deltog for første gang i den 23 sømil lange kapsejlads. Først sejler man ned syd om Skødshoved og vender inde foran Skødshoved Havn, tilbage til havnen og over I Knebel Vig, hvor der vendes foran havnen, og ud af gabet igen og op til Kalø Slotsruin, hvor der vendes om den røde bøje og derpå hjem mod havnen.

Faurbyen var sat I løb med seje både, så vi skulle leve op til vores bedste, hvis vi skulle blande os I toppen: Arcona 34, DB22, IMX38, B 35 Match, J105, Elan 340, X382, Salona 37 og Faurby 363.

Det var et fantastisk sejlvejr men ikke meget vind ved starten. Vi havde testet alle sejlretninger, så vi var sikre på valg af garderobe på de enkelte ben. På første ben satte vi Code 0, som vi kun lige kunne bære med ca 35 grader til vinden, men vi vandt på det og rundede første mærke som en af de første både.

Spilersejlads hele vejen hjem til havnen gik fint og vores krydsben til Knebel Vig var hæderlige. Vi fik heldigvis skiftet til Code 0 fra Knebel Vig og op til Egens Vig, for de både, der gik med spiler lagde sig ned. Ved den røde bøje bommede vi rundt med Code 0 og fik hurtigt skiftet til spileren på sidste ben hjem. Nogenlunde sikre på en god placering.

Vi endte på en 4. plads udregnet efter handicap og blev nr 2 OA af KBL bådene, kun slået af Christian I Scankappen, der blev suveræn vinder af sit løb og OA. Det er vi faktisk ret tilpas med.

Se resultatliste her

På foto er vi ud for Skæring Strand på vej til havnen første gang.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: