Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Klargøring og trim

30. juli. 2015. 10 sømil, Sol og skyer, 19 grader, 1-6 m/s fra skiftende retninger.

I tirsdags blev båden taget op med havnekranen, og jeg fik hende vasket på bugen. Inden havde jeg forsøgt at skrubbe den ene side med vores Nye “Skrub It” og det viste sig at resultatet var OK, på nær de helligdage, jeg selv havde lavet. Der var overhovedet inge ruer og meget lidt alger, primært på køl og ror. Dagen I dag blev også brugt på Flicka III.

Køb af ret til bådplads blev aftalt tirsdag og i dag blev formaliteterne klaret på havnekontoret af Jens på en meget imødekommende vis. Flicka er desuden kommet til at ligge på en bedre plads, idet hun nu ligger med stævnen mod vest ved siden af Grønært. Kalø Brygge 29. Super plads samme størrelse, så fortøjninger kan genbruges uden tilpasning. Tæt på P-plads og klubhus.

I formiddags var det solskin og svag vind fra NV. Alle tiders til en hyggesejlads med Genaker og afprøve idealvinkler til vinden. Genaker: 50 – 120 grader. Spiler: 90 – 180 grader. Code 0: 35 – 120 grader.

Samtidig var farten moderat, så fiskestangen blev rigget til, og jeg dørgede med 2-3 knob, hvilket er perfekt. Nord for Studstrupværket var der bingo. En fin makrel hugged og blev bragt ombord selv om jeg selvfølgelig hverken havde net eller lignende. Så er aftensmaden klaret. Fortsat dørgening ned langs Skæring Strand gav ingen resultat, så vi må nøjes med at dele den ene makrel, men der er mere end rigeligt til 2.

Derefter gik jeg I gang med at trimme fok og storsejl og fik sat trimstreger på fald og trimliner. I tirsdags fik jeg afmonteret den selvslående fok og sat den normale fok op. Meget tilfredsstillende – nu er vi klar til efterårssæsonens kapsejladser.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: