Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kappeln – Eckernförde

Torsdag den 23. juli 2015, 24 sømil, Sol og skyer, 17 – 20 grader, 3-7 m/s V.

Christel og Niels hentede Kirsten kl 09:00, for de havde aftalt at tage på fugletur i naturreservatet med guide. De måtte dog cykle de sidste 2-3 km på brystfældige lånecykler, da biler var forment adgang. Den ornitologiske tur ud på tangen nord for Massholm var efter sigende en rigtig god oplevelse, med den unge frivillige ornitologin, hvor de så havørn, strandskade, nilgås, grågås, stor regnspove, vibe, stær, stor præstekrave, ryle, engpiber, rørspurv, rødben, lærke, gråand , svane, landsvale , bysvale, lille kobbersneppe, strandhjeile, gravand, hættemåge, sølvmåge, fjordtjerne, hejre, islandsk ryle, m.flere?

Imens sejlede Skipper Flicka III fra Kappeln til Erckernförde singlehanded. Vandet var sunket lidt i fjorden i løbet af natten, så båden stod med kølen på bunden, men ved lidt ekstra motorkraft kom hun ud. Lige uden for havnen blev der sat sejl, og jeg kunne gå ud af Schlien på en lænser og med medstrøm. Igen var der stærk trafik af sejlbåde på vej ud.

Turen rundt om kysten og ind i Eckernförde Bugt forløb uden utilsigtede hændelser. Det mest sindsoprivende var turistbyggeriet ved Damp, hvor der var bygget store hoteller i værste Mallorca stil. Det er godt, at det ikke tillades midt på kysten i Danmark?

Eckernförde er en meget driftig og hyggelig handelsby med mange gågader og et livligt liv omkring havnen, der løber ind midt i byen. Her var der tilfældigvis et kæmpe Floe-markt (loppemarked) med hundredvis af boder. 99 % skrammel og nogle enkelte boder med kunsthåndværk.

Mens kulturbærerne gik på museum og besøgte kirken, blev Skipper placeret på rådhustorvet med en weise, hvilket var meget klogt, for det gav dem, den nødvendige tid til nørderi. Solen skinnede endelig ned mellem lammemaveskyerne og varmede dejligt i den ellers kølige brise. En meget veludstyret marinebutik blev besøgt men uden held.

Tilbage på båden blev der grillet majs, bochwurst og bratwurst og Niels forestod salatfremstillingen og ikke mindst levering og åbning af medbragt lækker italiensk rødvin. Herefter var der dømt hygning om læ med et spil Timeline, hvor Christel til sin store overraskelse vandt.

 

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: