Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

2 gange først i mål

onsdag den 4 og 11. juni.

Så lykkedes det. På en bane med meget kryds og spilersejlads og vind på 6 – 9 m/s fik vi Flicka til at sejle rigtig godt. Specielt vores kryds var fremragende og Asbjørn er en rigtig god spilerekspert og med få boathandlingsfejl, så skulle det gå godt. Vi kom først i mål begge onsdage og den 4. var vi kun 14 sek. efter match 28 på præmietiden. Scancappens handicapmål er håbløst godt, så den kan vi ikke nå, men vi kan mindske afstanden og det gør vi.

Nu glæder vi os til klubbens distancesejlads “de 2 øer”, som vi har tilmeldt os til på fredag den 20. juni. Vi skal sejle rundt om Tunø og Hjelm og retur til Kaløvig. Ruten er helt valgfri og det er natsejlads med første start kl 17:00.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: