Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Nr 14 i Tjörn Runt

Flicka lll blev nr 14 i Tjörn Runt og nr 47 over alt.

Der var rekorddeltagelse på jubilæumsåret 30 år efter starten i 1963. Sejladsen og deltagerne var heldige vejret. Solskin og 7 – 10 m/s fra sydvest. Lige guf for os med en masse kryds i Stigfjorden og vest for Kirkesund. Spilersejlads hele vejen fra Hätteberget fyr,via Marstrand og op gennem Hakefjorden til målet ved Stenungsund. Fantastisk tur, hvor vi sejlede en super sejlads. Vi er alle meget nöjde.

Kigger Vi på resultatlisten i vores løb er det tilfredsstillende at konstatere, hvilke både, som vi slog: CR 360, Elan 333, Meldes 24, Arcona 355, 2 Omega 36, X 332, alle X 99, J 92, 3 11 Meter, Design 34, Elan 37, Maxi 1050.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: