Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Tre Små Kinesere

Aarhus Nordhavn Onsdag 24-07-13 – Sol, 20-27 grader, 2-4 m/s NØ, 10 sømil.

Dagen var afsat til, at skipper skulle på “arbejde”. Jeg skulle om eftermiddagen fremvise et nyt plejehjem i Ebeltoft og Grenå for 3 kinesere og Emil Tang, som skulle samle mig op i den gamle Aarhus Havn.

Vi (Skipper) var derfor tidligt oppe. Vi oplevede den mest fantastiske morgen og solopgang over Mols Bjerge. Der var knap nok kattepoter på vandet. Begge besætningsmedlemmer havde sovet som sten, for båden havde ligget musestille, med lodret ankerkæde, hele natten. Der var alligevel tid til at Skipper svømmede en tur i den lune vand og tog brusebad på badeplatformen. Det blev til effektivt morgenbord i cockpit, men dog med obligate røræg.

Vi lettede anker uden problemer og tøffede de 10 sømil mod Aarhus, hvor selvstyreren (Autopilot) tog sig af at følge ruten, mens Sidsel holdt behørigt udkig. Nu er det jo sådan, at Skipper har svært ved lediggang, så gummibåden, Venus Med Numsen, blev vasket og pakket sammen på fordækket under turen. Klokken 10 lå vi fortøjet i Aarhus Nordhavn med stævnen mod Clausens Fiskehandel, kun 2 pladser fra, hvor vi lå sidste gang. Eller som Sidsel sagde: ”Thomas finder altid en P-plads lige foran hovedindgangen”. Nu havde vi et par timer inden Emil kom – troede vi. Et kvarter efter, vi havde fortøjet, stod han ved kajkanten blot for lige at se, hvor vi måske kunne finde på at lægge til. Nå – han ville tilbage til bilen for at arbejde lidt. Vi kunne forberede frokost til os alle tre på båden imens. Der blev desuden städet lidt, så det kunne se humsk ud, når vi fik gæster.

Vi havde en rigtig hyggelig frokost på båden i parasollens skygge og nød det gode sommervejr, mens en let brise strøg os på kinden. Emil og jeg mødtes med kineserne ved Banegården og kørte i to biler til Ebeltoft, så Emil og jeg kunne få snakket om løst og fast. Besøget var en succes og både Emil og Kineserne kunne lide, det de så. Jeg slap for at tage med dem videre og blev afleveret i god behold tilbage på båden ved firetiden.

Sidsel havde købt ind, og sammen gik vi op til Clausen og købte havkatfilet. Det var Sidsel, der ville stå for aftensmaden. Både Kirsten, Nessie og Kasper var inviteret. Det var Sidsels sidste dag, inden hun afmønstrede, og vi nød det livlige liv i havnen. I baggrunden, ovre på kollegiehalvøen, var der beachparty med chill out og teckno musik.

Skipper fik snakket med kassereren i sejlklubben om en evt. bådeplads – det så ikke helt umuligt ud eller var særlig dyrt. Senere besøgte Skipper klubbens klubhus (et picknickbord på kajen), hvor der blev udvekslet røverhistorier, pilotpral og skipperskrøner . Indgangsbetalingen havde været 6 kolde blå colaer. Blandt sejlklubbens medlemmer gik der også rigtig megen tid med, ikke at få startet en lille Honda påhængsmotor fra nabobåden. Det er der for øvrigt ikke noget usædvanligt ved.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: