Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Trimdag på Flicka lll

Til Skippers fødselsdag fik han foræret en hel dag med en trimmer fra Elvstrøm sails af sine sejlervenner. Onsdag den 29. Maj kom Søren Hansen kl 9:00 til 17:00. Det var højt solskin med kuling fra øst, så formiddagen blev brugt på at gå den faste og løbende rig efter Og alt bliv trimmet og forklaret for de videbegærlige sejlere. Der var trængsel med 6 sejlere og en trimmer om bord. Liner og reb blev ændret, tilføjet ekstra blokke osv. Efter frokost var vinden løjet lidt, så vi kastede los og strøg ud i den effektive vind med stød på 12 – 17 m/s.

Vi blev heglet igennem og fok lært effektiv hårdtvejrstrim og øvet effektive vendinger.

Alle klude var oppe, Og vi var oppe på 7,55 knob på kryds i de skrappe bølger. Gasterne fik varmen og fik også lært at bøffe effektivt. Vinden løjede desværre ikke så meget, at bi fik lært trim i mellemluft. Det havde været en fantastisk dag, hvor alle Og båden lærte meget. En enestående gave, som giverne også fik noget ud af.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: