Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Flicka III søsat

Flicka III har ligget lunt og godt i en dejlig hal i Hvalpsund hele vinteren, hvor jeg har fået lavets service og en masse småting. Hun skulle egentlig have været søsat onsdag før påske, men pga af 3 cm is i havnen blev det udskudt til den 11. april, hvor hun også blev sejlet til Virksund. I weekenden efter fik hun mast på. John og jeg fik en skøn tur i hende om søndagen, hvor hun sejlede rigtig fint.

Weekenden den 20-21. april blev min fødselsdag fejret på Mandø med familie og venner. Her fik jeg bl.a. af gasterne, Birgit og Anne-Marie foræret en hel trimdag med en trimmer fra Elvstrøm Sails. Det bliver spændende at lære en del fif og få sat trimmærker de rigtige steder. Det glæder jeg mig vildt meget til – det skal være ugen før Mors Cup!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: