Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bededagstur til Skive med fruen

27. april 2013. 14 sm. 5-7,4 knob. Sol med drivende skyer, 5-10 gr, 4 – 7 m/s fra VNV – SSV.

Selve Bededag blev brugt til bønner, pligter, rengøring, handyman og varme “beder”, men lørdag pakkede vi båden med de sidste tursejladsting og kastede los, selv om 1. gasten havde glemt karklude! Vi sejlede ud i Lovns Bredning med fruen ved rorpinden, da selvstyreren er til garantireparation. Hun styrede et fint afbalanceret kryds op mod selve Lovns, hvor vi tog et krydsben over mod Lundø Tap, ja -det hedder den ;-). Her måtte vi vende endnu en gang med næsen op mod nordkosten. Vel forbi den gule og sorte afmærkning, blev det en dejlig foran for tværs med Jenle om styrbord, ned mod siloerne på havnen i Skive, der står som et nemt landemærke.

Efter en velfortjent frokost, om læ med slåensnaps fra Christiansø, gik vi en skøn gåtur med Nessie i Krabbesholm Skov, hvor de høje bøgetræer står på et tæppe af annemoner, skelrod, lærkesporer og vorterod – det med bier og blomster er en af fruens spidskompetancer. Årets første softice, og sikkert også den sidste, blev indkøbt i iskiosken overfor dyrskuepladsen. I mellemtiden var blygrå skyer trukket ind over fra nordvest. Vi nåede akurat ned til båden, da de første dråber, så store som dueklatter, ramte vandet. De blev senere til hagl og et enkelt tordenknald, mens vi sad og hyggede os om læ. I aften står den muligvis på grilbøffer og vino m.m.

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: