Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Vindersejlads indtil Skipper dummede sig

Onsdag den 20. juni 2012. Sol, 5-7 m/s NNV. 7 sm. 3. plads.

Onsdagskapsejlads i Virksund foregik på den en af de få sommeraftner med lækker vind og en god bane med 2 gode spilerben. Vores start var perfekt midt på stratlinien på luv side af Wild Thing og med Spir agten for tværs, så vi havde fri vind til et langt kryds mod Ulbjerg. Vil lagde straks afstand til de øvrige både i vores løb. Sejlene stod perfekt, både John og Jens-henrik havde fået trimmet perfekt til den labre brise fra NV på 5-6 m/s. Ved mærker havde vi indhentet bådene fra 3. start og ved Trangmanden havde vi også kontakt med Olivia. Op med spileren kun få øjeblikke efter vendingen og adsted mod den Lille Trangmand med 6- 6,5 knob på en spilerskæring ved ca 130 grader. Kryds tilbage mod Trangmanden, hvor vi var første båd, hvilket vil sige at vi havde hentet 15 min på de første startende både. Men så var det, at skipper dummede sig og gik den forkerte vej om mærket. Heldigvis råbte Kaare til os – det er sportsmandskab. Vi fik vendt, hvor vi desværre ved en uforsætlighed kom til at “drille” Hunteren, men tilbage til mærket igen og den rigtige vej rundt, men nu havde de andre både fået kontakt. Men på det lange spilerben til mål fik vi trods alt så stor afstand, at det blev til en 3. plads, kun 3 min fra Spir og 1 sekund efter Faurby 360. Mopning af skipper må forventes.

Se Jens-Henriks video.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: