Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Pinsetogt – Virksund – Glyngøre

Fredag den 25. maj. Sol. 20-24 grader. 1-5 m/s fra NNØ. 30 sm. 5 – 7 knob.

Sommeren startede i år den 19. Maj. Vi glædede os til også at nyde den på Limfjorden. Kirsten havde desværre vagt til kl 18:00, så skipper sejlede Flicka III til Glyngøre fredag eftermiddag i det mest fantastiske vejr, med let vind fra NNØ. Motoren måtte tage slæbet til Rotholm, hvor jeg kunne krydse mod det lette vind. Ved Fur var der næsten ingen vind, men code 0 trak os igennem til Glyngøre. Jeg og Nessie nåede lige at fortøje m.m. inden fruen kom. Vi spiste på Limfjordens Hus – lækker fisketapas akkompagneret med udsigt og solnedgang. Resten af den lune aften blev nydt i cockpit med sømandsorgel i baggrunden, men heldigvis afløst af Kirstens jazz cder.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: