Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bededagstogt, Virksund – Hvalpsund

Torsdag den 3. maj 2012. Sol 20 gr. 2-5 m/s NV. 11 sm. 3-6 knob.

Kirsten havde vagt til kl 18:00, så jeg var taget I forvejen for at gøre båden klar. Det var meget lavvande i havnen, så jeg var spændt på, om vi kunne komme ud af havnen, når hun kom. Men da hun var fremme 18:45, var vandstanden steget så meget, at vi lige netop kunne liste ud af havnen. Vi satte sejl og kunne gå en kurs stik nord med 5 knob på bidevind. Det var skønt. Vi krydsede op til Trangmanden og herefter kunne vi gå direkte mod den røde kost ved Knudshoved. Midtvejs satte vi bordet op i cockpit og varmede den medbragte mad, mørbrad i champignon og blandet salat. Så mens solen gled ned over Jenle gled vi stille og roliget med svag krængning mod vest og spiste den lækre og nemme aftensmad. Ved Den røde kost var vinden så svag, at vi skiftede til motor. Vi valgte at gå ind i den gamle havn i Hvalpsund, men ved gæstepladserne var der ikke vanddybde nok, så vi flyttede over i den kedelige marina, hvor vi fandt en god pæleplads ved siden af en ny Najad. Solen var kun en halv blodappelsin over Sundsøre og himlen var purpur. Vi hyggede os, men om læ lugtede der af varm dieselolie, Kirsten spottede lugten til at komme fra motorrummet. Så maskinmesteren måtte i gang med at tørre diesel op fra sumpen og lave fejlsøgning. Det viste sig at dieselfilteret ved håndpumpen ikke var spændt tilstrækkeligt. Surt. Den aftagende fuldmåne var stemningsfuld, men blev senere sløret af de drivende skyer fra vest, der varslede det lovede vejrskifte.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: