Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Tjörn Runt

Så nærmer tiden sig for Sveriges største kapsejlads, Tjörn Runt, som er lørdag den 20. august kl. ca. 10:00. (første start går kl 09:00) Det er desuden hensigten at Flicka III skal udstilles på Öppna Varv i Ellös fra den 26. – 28. august.

Link: Tjörn Runt Link: Öppna Varv

Båden er efter sommersejladsen efterladt i Stenungsund på bro P3 plads 17, men skal flyttes til tilmeldingsområdet om fredagen, da Faurby dér har 3 præsentationspladser.

Båden har nu fået svensk mätbrev = målerbrev og har fået SRS = 1,26 = TCC = LYS

http://www.ssf.se/tk/pdf/srs/E4416.pdf

Flicka III er desuden tilmeldt kapsejladsen rettidigt. Vi kender ikke start og løbsklasse endnu. (Anmälda lag publiceras den 19 augusti) Foreløbig ser team Flicka således ud:

Skipper Thomas Forgast og spiler John Storsejl og Taktik Kristian Forsejlstrim Kaare Stifinder Lokalkendt svensker, som den svenske forhandler skaffer

Service og städning Kirsten

Det er planen, at Kirsten og Skipper kører til Stenungsund over Fredrikshavn-Göteborg torsdag den 18. om aftenen og vi har 2-3 ledige pladser i bilen. Vi kører hjem søndag aften.

Til hjemsejladsen efter Öppna Varv i Ellös søndag eftermiddag den 28. vil det være fint, om der var en eller flere, der havde lyst til at hjælpe med at sejle Flicka III til Egå, hvor hun skal med på flydende bådudstilling 2. – 4. sept..

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: