Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sommertogt til skærgården

Så er sommertogtet for 2011 lagt i faste rammer. Vi holder igen ferie i Skærgården nord for Gøteborg. Vi vil være at finde i Skærgården fra den 10. juli til den 5. august. Vi sejler fra Virksund 8. eller 9. juli. Den vil blive liggende i Sverige til den skal deltage i kapsejladsen Tjörn Rundt den 19. august for siden at deltage i bådudstillingen Öppet Värv weekenden efter. Der er som sædvanligt plads til gæster og gaster for dem der har lyst nogle timer eller nogle dage. Flicka III er jo noget mere rummelig end den gamle og har en lukket agterkahyt med en dobbeltkøje lige som der kan ligge 2 i opholdskahytten. Giv os et ring eller send en e-mail, så kan vi aftale nærmere. Kirstens fødselsdag den 22. juli planlægger vi at fejre i Skärhamn på øen Tjörn, hvortil der er broforbindelse fra Stenungssund. I skal være meget velkomne og vi vil sætte pris på at høre hvem, der kommer.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: