Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

29. april

Det er en fornøjelse at se, hvorledes bådebyggerne udfører deres arbejde. Man kan se at de holder af deres håndværk. Kvalitetsforskellen på en håndbygget båd, som Faurby og en dusinbåd er tydelig og prisforskellen forståelig.

Dækket og overdelen er næsten helt færdig og man er ved at gøre klar til at montere vinduer. Al dæksaptering er ved at blive monteret, hvor de 6 Andersen spil er blevet monteret. På tirsdag skal brylluppet stå, hvor overdel og skrogdel samles. Der fugelimes mellem de 2 dele og gennem hele rælingen monteres gennemgående skruer, der holder overdel og underdel sammen. Desuden bliver alle skot glasset sammen med overdelen.

Motoren er monteret og alle slanger og slangeforbindelser er ved at blive fremført og forbundet. Rorlejet er fikseret og er klar til overmanchetten og toplejet som sidder i dæksdelen. På billederne kan man tydeligt se den store bundramme, som kølen skal skrues fast i.

Badeværelsets rummelighed er nu tydelig, hvor der til venstre for vasken bliver en bruseniche adskilt med men en plexiglasplade og udstyret med en siddebænk i teak. Til højre for vasken bliver toilettet monteret. Hylder og skabe er betydelig dybere, end vi er vant til og vi glæder os til at kunne bruge den bedre stuveplads.

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: