Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Læsø-Aalborg

Solen bragede ned fra en skyfri himmel i Vesterby på Læsø, da vi stod op. Havnen har for øvrigt en elbil,man kan leje -den lades opaf øens vindmøller .Efter morgenritualerne blev der købt havkat og fiskefrikadeller hos fiskehandleren på havnen samt tanket diesel på Flicka III, inden vi gled ud af den overfyldte havn. Sejlet blev sat ved den røde kost og kursen sat mod den røde bøje ved Læsø Rende, på en foran for tværs i 5- 6 m/s, og vi skød en god fart på ca 7 knob. Ved Læsø Rende gik vi bidevind sydover mod Vorsaa på vestsiden af fyret, Læsø Rende, der et stålfyr, der står midt ude i vandet med en grim helikopterplatform ovenpå. Vinden var i SØ, så motoren blev taget til hjælp sydover. Volvo Pentaen har i øvrigt fungeret upåklageligt, siden den var underlagt Kims kyndige reparation i Skagen. Vi gik ind til Hals for at Kirsten kunne lufte skibshunden, Nessie. Her var vi i kun en halv time, men vinden drejede 180 grader til NV, så vi havde den lige i snotten op gennem Langerak. Jeg så coastere, tankskibe, hurtigsejlende RIB på turen, men Kirsten så edderfuglehanner (juvenile), gravænder, strandskader, klyder, ryler, terner, ålekrager, svaner, måger og et par marsvin. Limfjordsbroen åbnede for os kl. 20:00 og Jernbanebroen fulgte trop med det samme, så vi var i Aalborg Lystbådehavn allerede kl. ca. 20:30 efter 59 sm sejlads. I solnedgangen spiste vi hvidløgsdampet havkat på en seng af norsk rød peber og majs sammen med nye danske Samsøkartofler.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: