Summer House Warming

Søndag den 5. oktober 2014

Ugen op til dagen med åbent hus blev brugt til at få de sidste ting på plads, hængt de sidste billeder op og ordnet 100 andre småting, så vi kunne slå dørene op for vores familie og venner.

Gæsterne havde taget udfordringen op og havde taget ønskeplanter med til det glade værtspar, der blev tilsmilet af diset solskin, så man både kunne være lidt ude i gårdhaven og gå tur langs stranden. Kirsten var guide og Arkitekten stod for forplejningen sammen med Sidsel. Det blev en rigtig god dag, hvor vi fik mange spændende planter og fik lejlighed til at vise huset frem.

Det har været et spændende projekt, som vi har knoklet med i et år. Projektet har fyldt rigtig meget siden vi købte grunden den 4. oktober 2013 og overtog den 1. januar 2014, tog 1. spadestik 23. marts, holdt rejsegilde den 28. maj og flyttede ind den 30. September. Her I efteråret er det gårdhaven og naturgrunden, der får vores opmærksomhed.

1000 Tak til alle, der har bidraget.

Her er nogle af Pouls flotte fotos:

 

1 thought on “Summer House Warming

  1. 1000 tak for en skøn dag i det smukke og naturvenlige hus, ved stranden, under den blå himmel, i den friske luft, og i godt selskab med dejlige mennesker. Huset er jo i sig selv et kunstværk, som det ligger dér i det flotte lyse naturtræ, med klare rene linjer og små oaser af skønhed, natur og kunst – små nicher med hver sin atmosfære, hver sin historie og hver sin sjæl. Man kan opleve mange små eventyr bare ved at bevæge sig rundt, bla. kan man kan se himlen spejle sig i sine øjne som igen spejler sig i spejlbassinet, med krukken for enden som prikke over i-et, eller pupillen i øjet. Charlotte var ude at svømme i en blå badedragt – og Kirsten lånte en morgenkåbe ud til projektet – og det var skønt, frisk og rent havvand med en blød sandbund og lidt tang indimellem. Månen var næsten fuld, og det kunne man se, da den kom rigtigt frem senere og stod og lyste ned over vandet i et sølverne lys. Tak til Sidsel for et overdådigt – og sundt – kaffebord med hjemmebagte mormorboller, æblekage, nøddekage og tilpas modne blommer. Det var også interessant at se de to arkitekter sidende ved bordhjørnet, optaget af diskussioner, begge med designbriller og en glødende sommerteint. Og skønt at være sammen med familien, både fra Thomas og Kirstens side og de gode venner. Man lærte meget den dag, og hørte mange kloge bemærkninger og interessante synsvinkler på aktuelle begivenheder. KH Charlotte og Gert

Leave a Reply