På plads

Fredag den 26. – søndag den 28. september

Fredag middag kom der en stor sættevogn med 2 rammer brænde og lidt efter kom vores flyttelæs, som har været opmagasineret. Det gik hurtigt med at få tingene på plads, hvor Sidsel og Julie også var kommet for at hjælpe til. Tingene fandt hurtigt deres planlagte plads og billeder blev hængt op, når der var forhandlet eninghed. Vi gik i seng med det meste på plads. Lørdag morgen kom to par hjælpende hænder for at hjælpe med beklædning af gårdhavevæggene. Hold op det blev godt. Diverse supplement blev indkøbt og monteret.Genbrugsstationen høstede også gode emner til Aarhus varme. Julie var til sin svoger og svigerindes bryllup, så brændestablingens kunst måtte vente til søndag, hvor vi alle 4 var i fuld sving igen, så vi kunne være klar til Summer House Warming. Søndag aften kunne vi sidde på terrassen og nyde gårdhave, solnedgang, spejlbassin, bålsted, grillen i udekøkken og hinandens selskab i den lune septemberaften oven på en effektiv dag og indtage et velfortjent måltid.

DSC_1946

DSC_1966DSC_1967DSC_1971DSC_1971DSC_1974

Leave a Reply