Anlæg for os

Torsdag den 11. september

Nu er huset praktisk taget færdigt og torsdag lavede vi 2. mangelgennemgang med hovedentreprenør fa. Thomas Andersen ved Carsten og Lars Bo. Mangellisten var overkommelig og blev lovet udbedret i den kommende uge. VVS og El mangler lidt montage og lidt andre småting.

DSC_1873

Weekenden den 12. – 14. september

Steffen, Johns søn var hyret ind til at hjælpe med udvendige belægninger og det sidste jordarbejde, som jeg selv skulle stå for. Han var godt nok effektiv – søndag kom John og hjalp til, så vi havde 2 Duracellkaniner i gang. Steffen startede fredag aften og søndag kørte han hjem med trailer og minigraver og var færdig med undtagelse af at strø strandsand ud – det blev vores opgave. Arkitekten lavede spejlbassin, gav retningslinjer, plantede, lagde muld i bede og trimmede. Desuden blev der monteret emhætte og poleret travertinklinker. Kirsten rengjorde travertinklinker 3 gange inden hun imprægnerede dem med en særlig naturstensbeskyttelse. Vi fik også plantet lidt i det midterste bed – det er lige prikken over i-et. Vi mangler kun lidt skærver osv.

Hold da op hvor blev det flot og huset ser tæske godt ud på sit tæppe af belægning. Vi fik mange positive kommentarer fra forbipasserende og naboer. Det luner. Men vigtigst af alt – det er blevet meget bedre, end vi selv havde håbet på, og det siger ikke så lidt.

Det var en stolt og tilpas ægtepar, der tog hjem søndag aften. Vi kan næsten ikke vente med at komme derned igen. På lørdag kommer vores nye senge og arkitekten skal lave lævægge rundt om gårdhaven – det bliver skøj. Kirsten er ved at planlægge gårdhavens planter samt naturgrundens vækster.

DSC_1879 DSC_1880 DSC_1882 DSC_1885

Leave a Reply