Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Langør – Begtrup Vig – Kaløvig

Onsdag den 23. juli 2014. Sol. 25 – 28 grader. 3 – 10 m/s Ø – ØNØ.

Da vi lå på Tunø-turbådens plads skulle vi være væk inden kl 08:30. Det kræver megen logistik at få 2 kvindelige B-mennesker igang oven på en vellykket fødselsdag, men det lykkedes. I en let brise fra Øst kunne vi sætte Code 0 og vi fik derfor lidt skub i skuden op mod Begtrup Vig, hvor vi havde planlagt at kaste frokostanker. Det var også en smuk og afslappet tur med udsigt til de mange andre lystbåde og 2 gange måtte vi som luv båd vige for både på skærende kurs. Begtrup Vig var bedårende og vi kastede anker vest for Ryes borganlæg ved drejet mellem Sletterhage og Mols Bjerge. Efter frokost under det nyindkøbte solsejl badede 50% af besætningen i den 24 grader varme brandmandsfrie vand. Sidst på eftermiddagen sejlede vi ubesværet tilbage til vore nye hjemhavn, Kaløvig Bådelaug.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: