Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Virksund – Kaløvig

14. – 16 april 2014. klar vejr, solskin, 10-15 m/s skiftende fra nv – n – v.

Pga kuling blev starten udskudt fra lørdag til mandag. Jan var så venlig at sejle med som gast. Mandag ventede vi på, at vinden løjede lidt og sagde farvel til Virksund kl 15:00 og begav os ud på bredningen i 12 – 14 m/s. Vi sejlede med selvslående fok og 1. reb i storsejlet. Kl 20:00 lagde vi til i Kanalhavnen i Løgstør, godt trætte og forblæste. Efter frikadeller og hjemmekøbt kartoffelsalat og rødvin, tørnede vi ind.

Tirsdag morgen var det meget smukt solskin og rigelig med vind fra nord. Effektiv sejlads og vi sejlede for fulde sejl lige igennem både Aggersundbroen, Jernbanebroen og Limfjordsbroen. Det gjorde, at vi passerede Hals allerede kl 14:00. Ud til Hals Barre og så stak vi sydøst på mod Grenå med en agten for tværs og surfede på toppen af de store bølger meget af tiden. Vi lagde til kaj I Grenå kl 20:00. Kålpølser og rødbedepasta fra Svanneke gjorde os mætte og stille.

Onsdag går det mod kaløvig.

 

 

 

 

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: