Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Endelig en 1. plads

Vinden skulle være 10-14 m/s for at det skulle lykkes. I gårdsdagens aftenkapsejlads i Virksund havde 13 både trodset den hårde vind og stillede op i de sædvanlige 4 klasser, 3 uden spiler og en med spiler. Løbsledelsen var i tvivl om, der skulle aflyses pga af den hårde vind, men alle de fremmødte var indstillet på at sejle. Team Flicka III foreslog, at man blev inde på den lille trekantbane, så man ikke kom helt ud på den åbne bredning. Det vandt tilslutning og sejladsen blev gennemført. Vi fik en forygende start som første båd over linjen kun 5 sekunder efter signalet og i luv side. Vi lagde hurtigt afstand, men valgte fejlagtigt at gå fart fremfor højde. det ekstra krydsben på kostede mindst det minut, der afgjorde, at vi ikke også vandt overalt sejren, men her måtte nøjes med 3. pladsen og 1. pladsen i spilerløbet. Da vi f’ørst fik fundet det rigtige trim med tvist i både forsejl og i det rebede storsejl gik vi 6,5 – 7 knob på kryds i de krappe hidsige bølger. På agten for tværs surfede vi op til 10,4 knob mod Ulbjerg og på de sidste ben havde vi kontakt med Olivia, der var startet 5 min før os. Vi fik næsten hentet hende og havde gennemført den 6,1 sm lange bane på kun 53 minutter, hvilket giver et snit på 7 knob.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: