Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Klar til sommertogt

Fredag den 6. juli 2012. Regn, 20 grader, 3 m/s NNØ. 0 SM.

Vi var begge færdige på arbejde mellem 13 og 14 og mødtes på Kokildehøejen og pakkede bilen, inden vi drog afsted mod Virksund. Her fik vi lastet båden med de sidste pakkenilikker og gjort klar til sommertogtet. Tanket diesel og vand. Vi har bestil Thaimad fra Knudby, som vi kan hente 18:30. Det er vores belønning for at have trænet i LOOP 100 gange hver. Regnen gør hele klargøringen lidt mere besværligt, men det skulle stoppe i aften og blive afløst af 2 gode sommerdage. Planen er at skipper sejler mod Hals i morgen tidlig kl 08:00.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: