Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Aarhus – Bønnerup

Lørdag d 14. April. Sol og enkelte skyer. 6-11 gr. 3-8 m/s ssø. 52 sm. 4-8,4 knob.

Da vi hentede Kasper brød solen igennem. Han skulle sørge for bil-logistik. Kl. 9:30 gled vi ud af en meget stille Aarhus Nordhavn, hvor en enkelt dobbeltsculler pløjede det blanke vand før os. Sejlene blev sat og vi gled stille mod Sletterhage i det smukke vejr, men med meget lidt vind, så vi skød kun 4-5 knob. Ud for Helgnæs svandt vinden yderligere og vi måtte have hjælp af Pentaen. Lidt før Sletterhage kunne sejlene trække igen, og vi passerede fyret ganske tæt på stranden, mens jeg dørgede efter havørred eller torsk. Jeg fangede dog ingenting, men det gjorde en flok kåde marsvin bag båden. Ud for Hjelm satte vi spiler!! Hjelm fyr lyste hvidt mod den gråblå himmel. Vi havde herefter en fantastisk sejlads på næsten læns. Den svingede mellem 5 og 8 m/s og vi gik 6-8,4 knob – yee-haa! Kirsten synes det var spændende, og vi aftalte detaljeret, hvad der skulle ske, når spileren skulle ned. Det kom den på eksemplarisk vis i Gjerrild bugt, da himlen blev blyfarvet og havet fik hvide tænder. Nord for Gjerrild Fyr forsvandt vinden helt og efter en haglbyge gik vi til Bønnerup for motor.

Vi lagde os på en rar pæleplads. Mens Kirsten luftede Nessie og var i Dagligbrugsen langt væk, lavede jeg kylling med rosmarin. En flot klar aften med aftentur på alle molerne afsluttede en meget fin tur, hvor gasten fik lært en masse gode sømandskneb.

12►

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: