Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Öppna Varv på Orust

Lørdag den 27. august.

I morges kæmpede solen for at bryde det disede gråvejr og ind imillem fik solen magt. Da vi var færdig med morgenmaden, begyndte det at regne. I løbet af dagen vekslede det med byger og tørvejr, men mindst 5.000 trodsede vejret og gik rundt med regntøj og paraplyer. Det var meget interessant at høre de positive kommentarer og de mange rosende ord om skønhed og kvalitet. John vurderer at vi har præsenteret Flicka III for mindst 100 mennesker heraf nogle nordmænd, hollændere, tyskere og et par danskere. På de 2 andre både var der mindst lige så mange besøgende.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: