Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

29.maj

Søndag morgen kom Kaare med Kristian, som påmønstrede i Grenå. Kaare tog Lars med til toget, så han kunne komme hjem til Assens. Efter at have tanket diesel og vand gled vi (John, Kristian og Skipper) ud og satte sejl med kursen rundt om Fornæs Fyr og ét langt ben mod Sydkosten SØ for Læsø. Vinden var i SV så vi gik med elefantøre (et sejl ud til hver side) og girrede på de store Kattegatbølger. Farten var god og i bygevinden kom vi op på 13-15 knob, når vi surfede på toppen af bølgerne. Dagen startede med sol og postkorthimmel, men senere blev det gråvejr med byger – surt. Vinden øgede og nåede til tider op på 15-18 m/s. Tæt på skærgården NV for Gøteborg, tog vi sejlene ned og gled ind til en god beskyttet havn på Hönö.

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: