Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

HH Skagen Race

I går den 18. maj kl 23:30 blev Flicka III tilmeldt Skagen Race med spiler med LYS 1,213. Tilmeldingsgebyr 3.000 Nkr 🙁 Faurby Yachts fastslog den 18. maj, at den ville blive færdig til den 26. maj som lovet.

Virksund Sejlklubs aut. måler, Allan Handberg har været så ualmindelig flink, at tage fri for at komme til Skærbæk for at måle båden op til DH og LYS. Han foretager indberetning til DS, således at der kan foreligge gyldigt målerbrev/kapsejladslicens senest 4 timer før start.

HH Skage Race arrangeres af Bærum Seilklub i Oslo, hvor starten for vores klasse går onsdag den 1. juni kl. 19:50. Sejladsen er ca. 110 sm. Sejltid ca 18 timer.

Flicka er tilmeldt som en af de sidste både ud af 269 deltagere – det skal nok blive sjovt. Se tilmeldingslisten. Langsomstebåd er en Dufour 30 med LYS 1,09 og hurtigste båd i klassen en Cookson 50 med LYS 1,77.

Se regler og tilmeldingsbetingelser her.

Planen er at Thomas og John lørdag den 28. maj sejler Flicka III til Grenå, hvor Kristian påmønstrer. Herefter går turen til Skagen søndag inden der sejles til Oslofjordens munding mandag. Tirsdag sejles ind i Oslofjorden. En samlet sejlads på i alt ca. 280 sm, så Faurby 363 TP Edition skal nok blive afprøvet.

 

 

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: