Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

18. maj

Der hersker hektisk travlhed omkring hende. 6 bådebyggere knokler for at få hende færdig. En laver cockpitdørk. En anden laver finish om læ, en tredie sætter hvidfinerede lofter op, en fjerde laver teakdørk i den bagerste del af cockpit, en femte samler køl og en sjette monterer selvslående fok osv. Torsdag er det planen at kølsætte Flicka III, montere kølen på båden. På mandag kommer 3 tre elektrikere for at montere Elinstallationer og instrumenter. På onsdag søsættes hun og for monteret mast og rig. På torsdag prøvesejles hun og det er planen at afholde afleveringsforretning torsdag eftermiddag. På fredag kommer en af Virksund Sejlklubs autoriserede målere, Allan Handberg og måler hende til DH og LYS. På lørdag sejler vi mod Oslo – forhåbentlig?.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: