Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Flicka II .

rotation-of-img_2594Thomas’ første Faurby båd. Båden blev købt i 2005. Kasper, Sidsel og Thomas havde en uforglemmelig tur da de sejlede den hjem i påsken samme år. Påsken faldt nemlig allerede i marts måned og turen var bidende kold. De første to døgn sejlede vi for stort set ingen vind i en ærtesuppe af en tåge. Vi gentog succesen fra sommertogtet året før og sejlede omkring Tunø og var så heldig at restauranten havde åbent – den allerførste dag det år – og  vi fik den mest vidunderlige lasange og salat. Sult er som bekendt det bedste krydderi – og jeg skulle hilse at sige at kulde også krydrer glimrende.

Resten af turen havde vi det skønneste forårs vejr selv om det var bindende koldt. Den sidste aften lavede Kasper kødsovs til os mens vi sejlede de sidste stykke ind gennem Limfjorden. Selv ikke bådens 35 graders hældning skulle forhindre kokken i at bikse mad sammen til os. Mens vi sejlede (med selvstyrer for første gang) spise vi under dæk – der blev naturligvis holdt vågent udkig. Da vi havde spist var mørket faldet på og resten af turen foregik ved lommelygtenavigation, men vi nåede sikkert frem til Virksund omkring kl 23.00 – det var så tidligt på sæsonen at molefyrene end ikke var tændt endnu.

Topbillederne her på siden af Flicka II. Vi har været på mange dejlige sejladser i denne båd og den har også vundet en uforholdsmæssig stor portion af kapsejladserne i Virksund Sejlklub.

Billederne her er fra den første tur – som man kan se er Sidsel ikke utilfreds med den større båd.

rotation-of-img_2583

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: