Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Faurby 363 .

Faurby 363 – Familiebåd i luksusudførelse, der også kan sejle kapsejlads

Faurby 363 er lavet til familien, der ønsker sig det bedste af livet. Her er nemlig en båd, som ikke alene er stabil og yderst velsejlende – den er også i en håndværksmæssig udførelse, som kun ganske få andre værfter i Europa kan matche. Faurby 363.

Testamonial

Faurby 363 sejler fantastisk godt. Og der er gjort ekstra ud af at give den stabile sejlegenskaber – også når vejret viser sig fra den barske side. Familiesejleren kan derfor føle sig tryg under alle forhold. Indretningen er lavet, så den passer godt til en familie med større børn eller med venner, som inviteres med på tur. Den usædvanlig gode plads og det høje niveau af komfort vil ganske enkelt betyde, at de fleste vil have lyst til at blive ombord i lange perioder.

Faurby 363 er en familiebåd til dem, der ønsker en båd af de bedste materialer og med sejlegenskaber i særklasse samt en indretning, der passer lige netop til de individuelle ønsker og behov, hver enkelt familie har.

Standard specs.

Virtuel tour

Galleri

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: